Galet trött

Skulle kunna sova i år och dar, men tyvärr funkar inte livet riktigt så. Det bara rullar på, solen går upp och hänger en stund på himlen innan den försvinner nedanför horisonten igen. Praoen börjar och imorgon slutar den. Min hög med skolarbete är lika stor som den var i början av veckan.
 
Så ja, veckan fortsätter i samma mönster. Roger över, Roger ut!

Praodag 1

Försökte blogga från telefonen i helgen och ni kan se resultatet av det nedan.
 
Spenderade min helg i Stockholm hos min kära far med hans fru och min syster. Hade det mysigt och bara mådde väl. På lördagen firade vi två födelsedagar på Mykonos, en grekisk restaurang, då pappas fru Sofia hade fyllt år på måndagen och min kära bror fyller år idag!
 
Så, grattis till dig kära storebror. Älskar dig ofantligt mycket, blodsband är inte allt.
 
Idag hade jag min första dag på praktiken där jag har årskurs 7-9 i engelska, franska, matte och NO. Sjukt roligt faktiskt! Nu känns det verkligen attjag har lärt mig endel sedan nian.
 
Efter en snabb vända i hallen där jag tränade mina småtjejer i handboll har kvällen idag spenderats framför TVn, har inte gjort någon nytta alls i pluggväg. Inte lika bra, därför ska jag göra lite svenska nu.

Lycka!

Praktikplats är fixad och jag är hur lycklig som helst! Jag kommer vara på min gamla skola och ha matte, NO, engelska och franska med årskurs 7-9! Jag kommer gå med två olika lärare, varav en av dem är min gamla mentor. Självklart kommer jag rikta mig mer mot matte och NO eftersom jag går den naturvetenskapliga linjen, men att få komplettera upp det med lite engelska och franska är inte helt fel!
Var överraskande roligt att se gamla lärare igen och ännu mer överraskande var hur många som kände igen mig! Blev attackerad av min gamla fransklärare som vill höra allt om mitt liv, tur att vi har en vecka på oss...

Så nu ska jag bara göra ett jobbigt samtal till min förra handledare, men inget kan sänka mitt humör just nu!
 
Glad tjej gör tummen upp för praktikplatsen!

Singla en slant

Här ligger jag, kväll två, och kan inte sova. Praktik är en dum idé som bara är införd på skolorna för att ge eleverna ångest. Men nu känns det som att jag möjligtvis har kommit fram till ett beslut som jag kan känna mig nöjd med.

Hur beter man sig egentligen när man har ett val att göra och inte vet vad man egentligen vill? Någon gång, någonstans, läste jag en bra metod på hur man avgör vad hjärtat egentligen vill. Ska du välja mellan två saker, singla en slant! För när myntet är i luften, då önskar du att en viss sida ska landa uppåt och där har du ditt svar. Svaret på vad ditt hjärta egentligen vill.

Vad som är kvar är bara att kolla om mitt hjärtas önskning går att uppfylla.

Idag hade vi provning av studentmössor på skolan. Det tog drygt en timme innan jag kom fram till en design jag kunde vara nöjd med och mössan landade på blygsamma 893 svenska riksdaler. Detta är tack och lov bara en preliminär summa eftersom det är min önskemössa. Eftersom detaljer kunde tas bort senare i beställningen men inte läggas till valde jag att klicka in lite vad som helst för att sedan kunna plocka bort det. Förhoppningsvis kostar den i slutänden bara 700 kr. En mindre förmögenhet för en mössa jag bara ska ha en gång i mitt liv.

Detta blev ett tråkigt inlägg utan bilder, men så kan livet vara ibland. Grått och trist. Önska mig lycka till imorgon när jag ska skaffa en praktikplats som mitt hjärta kan vara nöjd med.


Life keep on rolling...

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att väldigt lite händer. Livet rullar på och jag vill inte tvinga fram några inlägg, så därför har det varit tyst. Skolan öser jobb på oss och jag är redan spyless. Men allt handlar om att kämpa på. Det blir dock inte lättare när jag glömmer böckerna i skolan.
 
Jag har hunnit med en helg i huvudstaden som var hur mysig som helst med hela sex timmar på Gröna Lund med mina älskade systrar på lördagen. Ett ord räcker för att beskriva den bästa attraktionen, Insane...

 
Imorgon ska vi prova studentmössor, vilket verkligen får mig att inse att studenten närmar sig! Och även beslutet om jag ska åka som au pair eller inte. Min plan är att lägga upp en profil på en au pair sida redan nu och se om jag får något napp och efter det ta ett beslut. Jag räknar inte med att någon kommer nappa redan nu eftersom jag bara är 18 och inte kommer kunna åka förrän hösten 2013. Men det är bara hoppas på det bästa! Jag kan inte bara sitta och stirra in i väggen heller, för då händer ingenting!
 
Återkommer förhoppningsvis imorgon med uppdatering om studentmössorna!