A rainy weekend

Helgen har bjudit på riktigt tråkigt väder, regn både lördag och söndag men man får inte deppa ihop för det! Lördag jobbade jag fram till fyra; skjutsade 10-åringen till basketmatchen och hjälpte sedan min värdmamma med rensningen av huset. När jag blev ledig trotsade jag trötthet och huvudvärk och åkte in till stan för att träffa Sara och Sophie. Vi åt middag i Chinatown, tittade på fyrverkerierna i Darling Harbour, åt glass, pratade och skrattade massor. Är så tacksam för mina vänner här!

I dag, söndag, trotsade jag ösregn och gick mot bussen till city. När jag ska korsa vägen kollar jag efter bilar och vad ser jag då om inte hunden som lyckats rymma från gården? Jagade ikapp honom (fick honom att stanna med min mest bestämda röst) och släpade hem honom i halsbandet. Han är så känslosam att han får panik när han lämnas ensam om det så bara är på övervåningen när jag går ner till mitt rum. Min lilla voffsing, det gör ont i hjärtat när du gläfser i panik. Väl inne i stan träffade jag Sara och vi satte oss på det enda Starbucks jag inte varit på (check - det var det bästa också) för att prata ihop oss om östkusten innan vi gick till Peter Pans, en resebyrå som specialiserat sig på backpacking. Vi fick ett riktigt bra erbjudande som inkluderade bussresor, boende, utflykter och aktiviteter (Fraser Island, Whitsunday Island, sky dive, Nimbin och barriärrevet är ett urval av det vi kommer göra) och ska försöka boka det till veckan! Sen ska jag bara boka Nya Zeeland så har jag all min backpacking ordnad. Känns fantastiskt!

Så även om det regnar kan man ha det riktigt bra. If you want a rainbow, you have to out up with a bit of rain!

Sara går igenom planeringen på café nummer två för dagen. Jag tror aldrig den här tjejen har retat mig så mycket på en dag förut. Bitch...




Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar